Classic Prosilver
Acasa :: Proiecte :: Stiluri de teme
Page 1 of 1 • Share •
Classic Prosilver
Nume: Prosilver
Autor/-i: phpBB.com si subBlue.com, eu doar am adaugat niste modificari pentru a fi mai autentica pentru platform forumgratuit.
Link: [You must be registered and logged in to see this link.]
Imagini: [You must be registered and logged in to see this link.]
Autor/-i: phpBB.com si subBlue.com, eu doar am adaugat niste modificari pentru a fi mai autentica pentru platform forumgratuit.
Link: [You must be registered and logged in to see this link.]
Imagini: [You must be registered and logged in to see this link.]
Last edited by Wisdom on Sat 16 Oct 2010, 19:44; edited 1 time in total
Re: Classic Prosilver
Prea frumoasa, felicitari, am aplicato deja pentru forumul meu [You must be registered and logged in to see this image.]
simpla , calsica si foarte frumoasa , pacat ca este phbb3 si nu se pot edita templateurile 
Vizitato- Guest
Imi place ca e atat de usor de navigat. Ai facut o treaba buna. Impecabila si fara buguri.
acalyme wrote:De este deoseb5it fata de ce simpla ......(presupun6 ca treb5uia sa scri) ?_
Este usor sa lasi o critica, dar mai intai fa si tu ce-a facut Wisdom si dupa sa vorbesti
acalyme wrote:De este deoseb5it fata de ce simpla ......(presupun6 ca treb5uia sa scri) ?_
acalyme, nu am inteles comentariul tau.. ti se pare simpla ? Normal ca e simpla la vedere fiind classica, dar inca n-ai vazut de ce teme sunt capabil
Wisdom wrote:acalyme wrote:De este deoseb5it fata de ce simpla ......(presupun6 ca treb5uia sa scri) ?_
acalyme, nu am inteles comentariul tau.. ti se pare simpla ? Normal ca e simpla la vedere fiind classica, dar inca n-ai vazut de ce teme sunt capabil
Ba da stiu si recunosc ca sunt frumoase dar eu ma referea ce e deosebita la ea de cea simpla oferita de hitskin asta
Tema originala pe hitskin nu seamana deloc cu cea adevarata
Uite un demo a temei adevarate Prosilver:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Compar-o cu cea propusa de hitskin si cea propusa de mine
Uite un demo a temei adevarate Prosilver:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Compar-o cu cea propusa de hitskin si cea propusa de mine
Este o tema aproape perfecta , de cand ma tot chinui sa realizez si eu una , dar uite ca tu mi-ai sarit in ajutor , mersi !
PS: Ce aveti toti cu "Portail"? , =)) , la majoritatea temelor am vazut greaseala asta .
PS: Ce aveti toti cu "Portail"? , =)) , la majoritatea temelor am vazut greaseala asta .
Mersi, voi lucra la o versiune mai buna si la tema asta, cu hover la butoane.
Portail este Portal in limba franceza, asta a aparut decand cuvantul portal din meniu se poate edita de la o actualizare, iar forumul de previzualizare fiind francez sa schimbat in Portail.
PS: Ce aveti toti cu "Portail"? , =)) , la majoritatea temelor am vazut greaseala asta.
Portail este Portal in limba franceza, asta a aparut decand cuvantul portal din meniu se poate edita de la o actualizare, iar forumul de previzualizare fiind francez sa schimbat in Portail.
Acasa :: Proiecte :: Stiluri de teme
Page 1 of 1