Modificari la tema + pagina noastra pe Facebook !
Modificari la tema + pagina noastra pe Facebook !
Pentru ceva timp ne-am tot pregatit sa facem niste schimbari la tema forumului dar si la alte aspecte cum ar fi header-ul. Acum va puteti bucura de un nou "look" (nu chiar total) al forumului si sa descoperiti ce alte modificari am mai facut. Puteti sa spuneti ca am trecut la v2-ul temei, si da, am mai facut modificari inainte la tema, dar acelea au fost practic doar la culori.
Unele pagini din meniu/footer sunt inca in constructie deci va rugam sa aveti rabdare pana le rezolvam si pe acelea. Vom lasa un anunt in index cand vor fi accesibile.
Dupa cum puteti observa din meniul principal, avem propria noastra pagina pe celebrul site de socializare facebook. Acum puteti fi la curent cu ultimele actualizari si evenimente de pe forum si pe facebook. Va asteptam !
Pe langa paginile in constructie, incurand vor fi lansate si cateva sectiuni noi, deci ramaneti cu noi pentru a afla ce va urma.
P.S.: Orice sesizari referitoare la tema sunt binevenite aici.
Unele pagini din meniu/footer sunt inca in constructie deci va rugam sa aveti rabdare pana le rezolvam si pe acelea. Vom lasa un anunt in index cand vor fi accesibile.
Dupa cum puteti observa din meniul principal, avem propria noastra pagina pe celebrul site de socializare facebook. Acum puteti fi la curent cu ultimele actualizari si evenimente de pe forum si pe facebook. Va asteptam !
Pe langa paginile in constructie, incurand vor fi lansate si cateva sectiuni noi, deci ramaneti cu noi pentru a afla ce va urma.
P.S.: Orice sesizari referitoare la tema sunt binevenite aici.
Re: Modificari la tema + pagina noastra pe Facebook !
Wisdom arata bine meniul oricum ma asteptam la mai mult din partea ta sincer sa fiu
E foarte frumos, imi place mult acea structura phpbb din meniul forumului
(si, deasemenea, meniul acela albastru este foarte frumos, felicitari
)
...la ce anume?...la multe scripturi nefolositoare si 'grele' care sa faca sa arate mai bine forumul?...nu prea cred
Este perfect asa cum este, simplu si frumos.
Wisdom arata bine meniul oricum ma asteptam la mai mult din partea ta sincer sa fiu
...la ce anume?...la multe scripturi nefolositoare si 'grele' care sa faca sa arate mai bine forumul?...nu prea cred
Este perfect asa cum este, simplu si frumos. 
Kozmyn- Membru Titular

Varsta: 15
Ocupatii: Gimnaziul, clasa a 8-a
Interese: De tăte...
Credite: 96
Eu sincer ma asteptam la niste schimbari legate de design insa este bine si asa, este o tema care pare destul de simpla si frumoasa + ca se navigheaza usor pe ea
.
la meniu sunt sigur ca ai schimbat doar vechile imagini nu e asa ?
Si in loc de acelea dreptunghiulare ai facut altele de aceeasi marime daor ca ai folosit alte efecte la imagini
Asta e parerea mea 
la meniu sunt sigur ca ai schimbat doar vechile imagini nu e asa ? Si in loc de acelea dreptunghiulare ai facut altele de aceeasi marime daor ca ai folosit alte efecte la imagini Asta e parerea mea
Parere gresita, header-ul a fost complet schimbat, de acuma acele butoane nu mai sunt imagini, ce este un simplu meniu modificat cu putin CSS.

Kozmyn- Membru Titular

Varsta: 15
Ocupatii: Gimnaziul, clasa a 8-a
Interese: De tăte...
Credite: 96
Au am vazut azi ceva ce nu mi-a placut tema era si pe accesgratuit
cred ca aceasta tema ar trebui sa ramana numai aici
fara suparere ..
Similar topics» Script Pagina HTML
» Cum sa creezi o pagina html ?
» pagina html ca asta
» + Titlu forum si pagina de start
» Script ninsoare doar in pagina de start
» Cum sa creezi o pagina html ?
» pagina html ca asta
» + Titlu forum si pagina de start
» Script ninsoare doar in pagina de start