Chromix
Acasa :: Proiecte :: Stiluri de teme
Page 1 of 7 • Share •
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Chromix
Nume: Chromix
Autor/-i: Wisdom
Link: Click pentru descarcare
Descriere: Stiti zicala aceea, "better late then never", ei bine eu sunt multumit de faptul ca am reusit sa o termin inainte sa se sfarseasca anul. Tema am inceput-o din vara dar de atunci au aparut probleme legate de pc-ul meu (si nici acum nu stau prea bine). Sper doar sa ma iertati pentru aceasta mare intarziere si sa va bucurati de rezultat.
Imagini: Index-ul: [You must be registered and logged in to see this link.]
Componente: Fisierul .PSD al bannerului: click pentru download
Un simplu dar atragator meniu pe care il puteti folosi la widget-urile din portal, pe o pagina html etc.
Codurile HTML:
Codurile CSS:
Specificatii: Pentru o previzualizare "live" am pregatit acest forum aici. Aceasta tema are foarte multe randuri in foaia de stil css pentru aspectul ei dar si pentru repararea unor buguri destul de urate. Daca nu sunteti experimentati cu css-ul va sugerez sa nu modificati nimic din codurile deja folosite in tema, daca sunteti nesiguri ma puteti intreba oricand aici.
Copyrightul temei se poate modifica tot din foaia de stil CSS (cautati folosind CTRL+F cuvantul "COPYRIGHT"). Ca autor al temei imi rezerv dreptul de a raporta orice forumuri ce sterg/modifica din copyright partea cu "Tema creata de Wisdom © NetCustoms.net". Cine nu-mi respecta drepturile de autor risca stergerea forumului sau.
Orice buguri (defecte) gasiti la tema, va rog sa le raportati aici in acest topic, de asemenea intrebarile legate de tema se pun aici si nu prin MP.
Atentie: Tema nu este compatibila cu I.E. 6
Edit: din motive nestiute, imaginile pentru anunturile globale nu sau salvat pe fisierul .bbtheme
Anunt global - [You must be registered and logged in to see this link.]
Anunt global (mesaje noi) - [You must be registered and logged in to see this link.]
[04.02.2011 - Versiunea 1.1 lansata]
Autor/-i: Wisdom
Link: Click pentru descarcare
Descriere: Stiti zicala aceea, "better late then never", ei bine eu sunt multumit de faptul ca am reusit sa o termin inainte sa se sfarseasca anul. Tema am inceput-o din vara dar de atunci au aparut probleme legate de pc-ul meu (si nici acum nu stau prea bine). Sper doar sa ma iertati pentru aceasta mare intarziere si sa va bucurati de rezultat.
Imagini: Index-ul: [You must be registered and logged in to see this link.]
Componente: Fisierul .PSD al bannerului: click pentru download
Un simplu dar atragator meniu pe care il puteti folosi la widget-urile din portal, pe o pagina html etc.
Codurile HTML:
- Code:
<ul class="meniu-chromix">
<li><a href="/search.forum?search_id=newposts">Vezi mesajele noi</a></li>
<li><a href="/search.forum?search_id=egosearch">Vezi mesajele mele</a></li>
<li><a href="/search.forum?search_id=unanswered">Vezi mesajele fara raspuns</a></li>
<li><a href="/search.forum?search_id=activetopics">Vezi subiectele active de azi</a></li>
<li><a href="/forum.htm?mode=delete_cookies">Sterge setarile mele</a></li>
</ul>
Codurile CSS:
- Code:
ul.meniu-chromix{
list-style: none;}
ul.meniu-chromix li{
border-bottom: 1px solid #FFFFFF;}
ul.meniu-chromix li a{
display: block;
font-size: 15px;
color: #666666;
text-decoration: none;
text-shadow: 0px 1px 0px #FFFFFF;
padding: 4px 0px 4px 9px;
background: url(http://i28.servimg.com/u/f28/14/28/28/25/sageat12.png) no-repeat;
background-position: 0px 50%;
border-bottom: 1px solid #bfbfbf;}
ul.meniu-chromix li a:hover{
color: #C00A15;
background: url(http://i28.servimg.com/u/f28/14/28/28/25/sageat13.png) no-repeat;
background-position: 2px 50%;}
Specificatii: Pentru o previzualizare "live" am pregatit acest forum aici. Aceasta tema are foarte multe randuri in foaia de stil css pentru aspectul ei dar si pentru repararea unor buguri destul de urate. Daca nu sunteti experimentati cu css-ul va sugerez sa nu modificati nimic din codurile deja folosite in tema, daca sunteti nesiguri ma puteti intreba oricand aici.
Copyrightul temei se poate modifica tot din foaia de stil CSS (cautati folosind CTRL+F cuvantul "COPYRIGHT"). Ca autor al temei imi rezerv dreptul de a raporta orice forumuri ce sterg/modifica din copyright partea cu "Tema creata de Wisdom © NetCustoms.net". Cine nu-mi respecta drepturile de autor risca stergerea forumului sau.
Orice buguri (defecte) gasiti la tema, va rog sa le raportati aici in acest topic, de asemenea intrebarile legate de tema se pun aici si nu prin MP.
Atentie: Tema nu este compatibila cu I.E. 6
Edit: din motive nestiute, imaginile pentru anunturile globale nu sau salvat pe fisierul .bbtheme
Anunt global - [You must be registered and logged in to see this link.]
Anunt global (mesaje noi) - [You must be registered and logged in to see this link.]
[04.02.2011 - Versiunea 1.1 lansata]
Last edited by Wisdom on Fri 04 Feb 2011, 00:36; edited 4 times in total
Re: Chromix
Super!!, in sfarsit, tema a fost postata!
Este foarte frumoasa, si sper sa o foloseasca multi!!
Felicitari pentru toata munca depusa!
...
Este foarte frumoasa, si sper sa o foloseasca multi!!
Felicitari pentru toata munca depusa!
...
Kozmyn- Membru Titular

Varsta: 15
Ocupatii: Gimnaziul, clasa a 8-a
Interese: De tăte...
Credite: 96
Felicitari wisdom este foarte frumoasa tema
edit:frate uite ce imi apre mie in acel document [You must be registered and logged in to see this image.]
edit:frate uite ce imi apre mie in acel document [You must be registered and logged in to see this image.]
Multumesc 
Emanuel, nu modifici nimic din document, importezi tema.
PA/Afisare/Teme/Administrare teme/Importa tema/Selectezi fisierul .bbtheme si apoi click pe importa.
Emanuel, nu modifici nimic din document, importezi tema.
PA/Afisare/Teme/Administrare teme/Importa tema/Selectezi fisierul .bbtheme si apoi click pe importa.
Pai wisdom mie imi apare doar un singur fisier inn foldar [You must be registered and logged in to see this image.]
Emanuel wrote:Pai wisdom mie imi apare doar un singur fisier inn foldar [You must be registered and logged in to see this image.]
...
Pe forumul tau intrii in
Nu in acel folder...

Kozmyn- Membru Titular

Varsta: 15
Ocupatii: Gimnaziul, clasa a 8-a
Interese: De tăte...
Credite: 96
in sfarsit ai pus-o 
e foarte frumoasa, sper sa ai la fel de mult succes cu ea ca si cu excelent blue&black
e foarte frumoasa, sper sa ai la fel de mult succes cu ea ca si cu excelent blue&black
Foarte frumoasa tema wisdom insa le meniu cand stai cu clicku pe el cum poti face sa fie textul negru ?
L wrote:Foarte frumoasa tema wisdom insa le meniu cand stai cu clicku pe el cum poti face sa fie textul negru ?
Cauti in CSS la /* MENIU */ :
- Code:
div#page-header div.navbar ul.linklist li a:hover{
color: #FBFBFB;
text-decoration: none;
background: url(http://i64.servimg.com/u/f64/15/84/55/89/mhover10.png) repeat-x;
text-shadow: #a6a6a6 0px 1px 0px;}
Schimbi la color culoarea (pentru negru folosesti #000000)
Felicitari! 
A meritat tot efortul!
Se pare ca mi-ai luat-o in fata.
Nu gasesc timp sa o termin pe a mea.
A meritat tot efortul!
Se pare ca mi-ai luat-o in fata.
Nu gasesc timp sa o termin pe a mea.
Am verificat multe la tema insa am omis un detaliu:
Culorile de la link-uri nu sunt prea vizibile intr-un citat, spoiler etc. din cauza culorii de fundal ale acestora, am reupload fisierul .bbtheme cu modificarile necesare.
Pentru cei care aveti deja tema instalata mai adaugat in css:
Culorile de la link-uri nu sunt prea vizibile intr-un citat, spoiler etc. din cauza culorii de fundal ale acestora, am reupload fisierul .bbtheme cu modificarile necesare.
Pentru cei care aveti deja tema instalata mai adaugat in css:
- Code:
/* LINK-URILE PENTRU CITATE, SPOILERE ETC. */
blockquote a:link, blockquote blockquote a:link, blockquote blockquote blockquote a:link,.spoiler_content a:link,dl.hidecode a:link{
color: #FFFFFF;
border-bottom: 1px dashed #FFFFFF;}
dl.codebox code a{
border-bottom: 1px dashed #FFFFFF;}
blockquote a:hover, blockquote blockquote a:hover, blockquote blockquote blockquote a:hover,dl.codebox code a:hover,.spoiler_content a:hover,dl.hidecode a:hover{
border-bottom: 1px dotted #FFFFFF;
text-decoration: none;}
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Acasa :: Proiecte :: Stiluri de teme
Page 1 of 7