Propuneri de codare ale layout-urilor

View previous topic View next topic Go down

Info Propuneri de codare ale layout-urilor

Post by Wisdom on Sun 31 Oct 2010, 02:06

Propuneri

Aici membri isi pot propune ofertele in ceea ce consta codarea layout-urilor postate in aceasta sectiune. Daca detii un layout si doresti sa fie codat esti rugat sa deschizi un subiect nou in care as il postezi cu tot cu download cu fisierul .psd al layout-ului. Apoi citeste ofertele ce sunt afisate aici, alege si contacteaza persoana care iti va coda layout-ul.

Retineti: Ofertele din partea membrilor nu sunt garantate in nici un mod de echipa noastra.

[You must be registered and logged in to see this link.]
Kozmyn wrote:Ofer codare de layout-uri de orice fel (atat personale, care sa le folositi numai dvs., cat si layout-uri de distribuit pe net)
Timp de lucrare: in jur de o saptamana (daca primesc o "comanda" in week-end, pot s-o finalizez si a 2-a zi)
Conditii:
  • Copyright in footer-ul template-ului (Coded by Kozmyn) cu link catre NetCustoms.net
  • Dupa codarea layout-ului, am, automat, 1/4 (un sfert) din drepturile de autor ale template-ului (fiindca eu am "adus la viata " template-ul)
  • Atentie!: Cei ce folosesc template-urile codate de mine in scop personal si nu-mi respecta munca (imi scot copyright-ul), l-e voi distribuii template-ul pe diferite forumuri/site-uri.
[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

Last edited by Wisdom on Sat 06 Nov 2010, 20:06; edited 5 times in total

Wisdom
Membru Fondator

Nici un avertisment
Varsta: 19
Ocupatii: Liceul deocamdata
Interese: Limbajele internetului, web design-ul, jocuri video, masini si altele
Credite: 54

http://www.netcustoms.net

Back to top Go down

Info Re: Propuneri de codare ale layout-urilor

Post by Kozmyn on Sun 31 Oct 2010, 12:44

Ofer codare de layout-uri de orice fel (atat personale, care sa le folositi numai dvs., cat si layout-uri de distribuit pe net)
Timp de lucrare: in jur de o saptamana (daca primesc o "comanda" in week-end, pot s-o finalizez si a 2-a zi)
Conditii:
  • Copyright in footer-ul template-ului (Coded by Kozmyn) cu link catre NetCustoms.net
  • Dupa codarea layout-ului, am, automat, 1/4 (un sfert) din drepturile de autor ale template-ului (fiindca eu am "adus la viata " template-ul)
  • Atentie!: Cei ce folosesc template-urile codate de mine in scop personal si nu-mi respecta munca (imi scot copyright-ul), l-e voi distribuii template-ul pe diferite forumuri/site-uri.

Kozmyn
Membru Titular
Membru Titular

Nici un avertisment
Varsta: 15
Ocupatii: Gimnaziul, clasa a 8-a
Interese: De tăte...
Credite: 96

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics