Codez teme in format PSD

View previous topic View next topic Go down

Codez teme in format PSD

Post by [MP]~MsTx on Wed 27 Oct 2010, 18:14

Dupa cum spune si titlul, ofer suport in ceea ce privesc layout-urile in format PSD deja facute.
Tot ce trebuie sa faceti este sa creati un layout, sa il postati aici pentru descarcare sau sa mi-l trimiteti prin PM, iar eu vi-l voi coda in cel mai scurt timp depinzand de marimea acestuia si de numarul imaginilor prezentate in el.
De retinut:
*Dupa codare, fisierul va apartine in totalitate iar eu nu voi raspunde de eventualele greseli facute de voi in urma unei modificari efectuate.
*Nu adaug linkuri la comanda, ci doar linkurile comunitatii mele iar dumnevoastra ve'ti fi nevoit sa le schimbati dupa bunul plac.
--------------
Optionale
--------------
*Va fi adaugat un mic watermark image cu emblema comunitatii care a ajutat la codare

--------------
EXTRA
--------------
*Pentru primii 100, voi coda layouturile fara nici un watermark sau restrictie cu conditia ca atunci cand fac schimbarea propriu-zisa a infatisarii site-ului, sa mentioneze autorul temei si codarii propriuzise...acestea fiind numit "CREDITELE AUTORULUI".
Multumesc.
Cei care sunt interesati , lasati aici mesaj cu PSD-ul sau prin PM.

IMPORTANT : Dupa ce totul este rezolvat, utilizatorii de pe aceasta comunitate care au cerut si au primit , sunt rugati sa posteze in acest THREAD , rezultatul (Un preview al temei codate si al design-ului conceput de dumneavoastra)

[MP]~MsTx
Membru Junior
Membru Junior

Nici un avertisment
Varsta: 31
Credite: 0

Back to top Go down

Re: Codez teme in format PSD

Post by Wisdom on Wed 27 Oct 2010, 18:19

Aceasta este o sectiune de suport, nu de anunturi si oferte.

Wisdom
Membru Fondator

Nici un avertisment
Varsta: 19
Ocupatii: Liceul deocamdata
Interese: Limbajele internetului, web design-ul, jocuri video, masini si altele
Credite: 54

http://www.netcustoms.net

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics