Cum a fost prima zi de scoala?
Acasa :: Diverse :: Discutii generale
Page 1 of 1 • Share •
Cum a fost prima zi de scoala?
Salutari
...
Dupa cum stiti cu totii, astazi am inceput oficial un nou an scolar cu multe sperante, bucurii si amagiri...
Deci...cum a fost prima zi??...frumoasa si plina de bucurii??...sau urata si cu multe vesti proaste??...
Hai ca incep eu...
M-am trezit la 7, pentru ca la 9 era deschiderea...m-am inbracat cum stiu eu...(niste papuci gen "basket"...blugi si un tricou), mi-am luat un caiet si un pix si am plecat... (de acuma sunt in a 7-a, deci imi permit sa ma duc cu caietul si pixul in buzunarul din spate
)...
Acolo, dupa ce mi-am revazut colegii si am povestit cateva lucruri...si am vazut si fetele
...a inceput discursul cel "asteptat", asa ca am plecat din curtea scolii
...
Dupe ce s-a terminat m-am "strecurat" din nou in curte pentru a ma duce in clasa...acolo am aflat ca majoritatea profilor ni s-o schimbat..ca domnu' Funeriu, ministrul Invatamantului a venit cu o "super" idee, ca sa facem 2 ore de engleza cu diriginta, o ora pe grupe (sunt la intensiv engleza...) si optionalul cu o profesoara...aaaa
...
Dupa ce am semnat toate hartiutile si ne-am luat orarul am lasat florile la diriginta si am fugit imediat din scoala
Hm..hai ca v-am povestit ca intr-o compunere...am mai exersat si eu
....trebe' sa ma obisnuiesc deoarece profesoara de romana nu s-a pensionat (inca)..
...si aia' ne pune sa facem cate 3-4 pagini de culegere pe zi
...
Urmati voi...minunati-ma
Dupa cum stiti cu totii, astazi am inceput oficial un nou an scolar cu multe sperante, bucurii si amagiri...
Deci...cum a fost prima zi??...frumoasa si plina de bucurii??...sau urata si cu multe vesti proaste??...
Hai ca incep eu...
M-am trezit la 7, pentru ca la 9 era deschiderea...m-am inbracat cum stiu eu...(niste papuci gen "basket"...blugi si un tricou), mi-am luat un caiet si un pix si am plecat... (de acuma sunt in a 7-a, deci imi permit sa ma duc cu caietul si pixul in buzunarul din spate
Acolo, dupa ce mi-am revazut colegii si am povestit cateva lucruri...si am vazut si fetele
...a inceput discursul cel "asteptat", asa ca am plecat din curtea scolii Dupe ce s-a terminat m-am "strecurat" din nou in curte pentru a ma duce in clasa...acolo am aflat ca majoritatea profilor ni s-o schimbat..ca domnu' Funeriu, ministrul Invatamantului a venit cu o "super" idee, ca sa facem 2 ore de engleza cu diriginta, o ora pe grupe (sunt la intensiv engleza...) si optionalul cu o profesoara...aaaa
Dupa ce am semnat toate hartiutile si ne-am luat orarul am lasat florile la diriginta si am fugit imediat din scoala
Hm..hai ca v-am povestit ca intr-o compunere...am mai exersat si eu
....trebe' sa ma obisnuiesc deoarece profesoara de romana nu s-a pensionat (inca).. Urmati voi...minunati-ma

Kozmyn- Membru Titular

Varsta: 15
Ocupatii: Gimnaziul, clasa a 8-a
Interese: De tăte...
Credite: 96
Re: Cum a fost prima zi de scoala?
Ore nu am facut deloc. Avem un diriginte foarte de treaba. Cam atat.. Nu va dau detalii, ca poate incepeti cu bancuri proaste.
La sosire la fel, am asteptat pe teren pentru "discurs", microfonul sa intrerupt de vreo 10 ori, ceea ce a fost amuzant
, vestile bune sunt ca ramanem in aceeasi clasa, se intoarce fostul meu profesor de matematica, care este foarte de treaba, am scapat de niste ore cam sacaitoare cum ar fi fizica si chimia, vesti rele sunt ca in loc sa plecam de la scoala ca deobicei la ora 2, plecam cu o ora mai tarziu.. ceea ce nu prea imi convine.., oricum nu am stat decat vreo ora, abia maine trebuie sa vin cu caiet si cu un pix, nimic despre carti sau despre ore noi momentan.. nici nu stiu daca sunt profesori care si-au dat demisia dupa cum am auzit la stiri ..
Pai, m-am trezit la 6 dimineata ( si ma culcasem la 2-3 noaptea ), m-am spalat, mi-am tras hainele pe mine si am plecat cu ghiozdanul, un pix si un caiet.
Avand in vedere ca am trecut in clasa a 9-a, a fost cam ciudat, dar sper sa ma acomodez. ( suntem 6 baieti si 25 fete )
Pe drum spre liceu eream un pachet de nervi, nu aveam loc in RATB nici sa respir.
Odata ajuns acolo am cautat clasa mea.
Am stat sa ascult cum vorbea singura doamna directoare (chestia aia pe care o numeste sistem audio nu e in stare sa acopere nici macar 40 metri patrati, de 100-150, cam cat este terenul nici nu se pune problema.)
Am mers la clasa, am facut cunostinta cu colegii / dirigul.
Am primit cartile si am plecat acasa. ( surpriza mea a fost sa aflu ca majoritatea liceului se duce / intoarce cu acelasi trolebuz ca mine
)
Avand in vedere ca am trecut in clasa a 9-a, a fost cam ciudat, dar sper sa ma acomodez. ( suntem 6 baieti si 25 fete )
Pe drum spre liceu eream un pachet de nervi, nu aveam loc in RATB nici sa respir.
Odata ajuns acolo am cautat clasa mea.
Am stat sa ascult cum vorbea singura doamna directoare (chestia aia pe care o numeste sistem audio nu e in stare sa acopere nici macar 40 metri patrati, de 100-150, cam cat este terenul nici nu se pune problema.)
Am mers la clasa, am facut cunostinta cu colegii / dirigul.
Am primit cartile si am plecat acasa. ( surpriza mea a fost sa aflu ca majoritatea liceului se duce / intoarce cu acelasi trolebuz ca mine
)
Fratilor se pare ca tuturoor va placut in prima zi la scola , se pare ca la voi a fost totul ok... dar la mine sami bag picioarele am numai tarani in clasa , numai copi vai de soarta lor si am si io o fata care e camm cu pluta
... asa ca e super naspa la mine ma scol la 6:00 dimineata sa ma aranjez etc... si la 8:00 imi incep orele , nu am niciun prieten cu care sa ma duc pe drum
... tot ce e bine la mine ca sunt aproape de liceu cred ca la 2 Metri
Dark wrote: Fratilor se pare ca tuturoor va placut in prima zi la scola , se pare ca la voi a fost totul ok... dar la mine sami bag picioarele am numai tarani in clasa , numai copi vai de soarta lor si am si io o fata care e camm cu pluta... asa ca e super naspa la mine ma scol la 6:00 dimineata sa ma aranjez etc... si la 8:00 imi incep orele , nu am niciun prieten cu care sa ma duc pe drum
![]()
Ahaha... Esti mortal omule.. dar stai ca doar v-ati cunoscut.. Nu sti ce stiu eu sau ce pot.
Deci, m-am culcat pe la 1 si m-am trezit pe la 6, apoi am mancat, m-am imbracat si pe la 7:30 am plecat la scoala, la 8 am fost la scoala (asa s-a zis pe site-ul liceului ca la 8 sa fim la scoala) si am asteptat ca prostii o ora pana sa inceapa, curtea era plina, abia daca aveai loc sa respiri (peste 1000 de persoane intr-o curte mica), am vorbit o ora cu colegii, iar pe la 9 au inceput unii sa vorbeasca (directorul si cu popa si aialalti, stiti voi), bineinteles ca n-am inteles nimic, era o galagie infernala si aia vorbeau si incet, deci o jumate de ora am stat si am ascultat nimic, apoi am fost cu diriginta in clasa, ne-a dat orarul, am mai vorbit ceva pe acolo si pe la 10:30 am plecat cu colegii la un biliard si apoi la un suc. Cam asa a fost la mine
Similar topics» Scoala de Soferi Amelin Iasi
» Cum fac ca in prima categorie?
» Cum a fost prima zi de scoala?
» Tema noastra nu a fost niciodata oferita de noi pentru a fi folosita !
» Cum aflam cate zile a fost folosit pc-ul in ultimele 2 saptamani.
» Cum fac ca in prima categorie?
» Cum a fost prima zi de scoala?
» Tema noastra nu a fost niciodata oferita de noi pentru a fi folosita !
» Cum aflam cate zile a fost folosit pc-ul in ultimele 2 saptamani.
Acasa :: Diverse :: Discutii generale
Page 1 of 1