Jocuri Video

View previous topic View next topic Go down

Gandind Jocuri Video

Post by Matei on Fri 02 Jul 2010, 18:56

In acest topic se vor desfasura discutii despre jocurile video pe orice platforma, dar fiti atenti sa respectati regulamentul forumului.

Acest topic este unic, daca se vor deschide alte topic-uri despre jocuri el va fi inchis. Tin sa va reamintesc ca in acest topic se vor purta doar discutii, fara mesaje gen "jocul meu preferat este x-ulescu, puteti sa il descarcati de aici".

Matei
Membru Onorific
Membru Onorific

Nici un avertisment
Varsta: 20
Ocupatii: scoala ~
Interese: Web Design ~
Credite: 203

http://www.grafikspot.net

Back to top Go down

Gandind Re: Jocuri Video

Post by Wisdom on Fri 02 Jul 2010, 19:13

Nu stiu despre voi insa eu astept cu nerabdare Portal 2, cel mai tare joc puzzle first person shooter vreodata facut, trebuie sa apara anul asta insa a fost anulat inca un an pentru a fi accesibil si pentru cei care detin un PS3, asa ca nu ne ramane altceva decat sa asteptam.. au fost lansat un teaser trailer, primele imagini asupra jocului.

[Only mods are allowed to see this link][Only mods are allowed to see this link] type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="350">

Din cate puteti observa se pare ca Valve iar va primi numeroase premii pentru Portal 2, chair mai multe decat pentru primul Portal, avand in vedere ca au promis ca acesta va fi dura mai mult decat primul, cei care nu la-ti jucat pe primul, ma indoiesc ca va veti descurca in al doilea Razz.

Pana va aparea se pare ca ma voi delecta cu nfs World, primul nfs care va fi mmo, si doar pe PC. Este imbinarea hartilor dintre prea popularul nfs Most Watned si vestitului nfs Carbon, pe care vom putea juca online cu alte persoane din intreaga lume.

Asteptat sa apara luna asta pe 20. cheers

Wisdom
Membru Fondator

Nici un avertisment
Varsta: 19
Ocupatii: Liceul deocamdata
Interese: Limbajele internetului, web design-ul, jocuri video, masini si altele
Credite: 54

http://www.netcustoms.net

Back to top Go down

Post by Danll on Fri 02 Jul 2010, 21:25

Frumos joc Wisdom, dar mie sincer nu prea mia placut nici o data Neutral gameplayul da dar grafica mise pare urata...

Voi ce jocuri preferati?

Adica ce categorie? Shooter/Horror/Fun/Strategie/etc...?

Mie unu imi plac jocurile Shooter si Strategie Smile
- Kane and Lynch.
- GTA 4/San Andreas.
- Faycry 1/2.
- Crisys.
- The Club.

Danll
Membru Junior
Membru Junior

Nici un avertisment
Credite: 0

http://angheldaniel.wordpress.com/

Back to top Go down

Post by Wisdom on Tue 06 Jul 2010, 21:14

Eu nu prea am preferati, desi v-as plictisi cu ce preferati am eu .. Very Happy Insa imi plac shooterele si de strategie

Ce parere aveti de Mafia 2 ? Eu abia astept sa apara pe august Very Happy
Gravica total inbunatatita fata de primul

[Only mods are allowed to see this link][Only mods are allowed to see this link] type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="435" height="350">

Wisdom
Membru Fondator

Nici un avertisment

Back to top Go down

Post by Danll on Tue 06 Jul 2010, 22:40

Am jucat mafia 1 Smile sincer un joc gandit bine Smile

Poate ma voi juca si 2 Smile

Danll
Membru Junior
Membru Junior

Nici un avertisment

http://angheldaniel.wordpress.com/

Back to top Go down

Post by [MP]~MsTx on Wed 07 Jul 2010, 17:38

GTA4,SplitSecond,Dirt2,Mostwanted,Fifa07 si altele.
Dar cele enumerate au fost gandite bine si foarte jucate.
Astept totusi sa apara Need for Speed Hot Pursuit :X si Driver San Francisco.

[MP]~MsTx
Membru Junior
Membru Junior

Nici un avertisment
Varsta: 31

Back to top Go down

Post by Wisdom on Wed 14 Jul 2010, 12:38

Tocmai am descarcat si instalat nfs world versiunea beta gratuit de pe site-ul needforspeed.com si pot sa spun ca deja m-am atasat de acest joc chiar daca este versiunea beta.

Si nu am ezitat sa nu fac niste printscreen-uri pentru voi Razz

Masina care am ales-o de Tear 1 este un Nissan 240sx
[Only mods are allowed to see this image]

Cand ne pregatim de o cursa

Modul de folosire al nitro-ului nu a ramas acelasi, doar prin castigand curse si prin tragere la sort, poti castigat un anumit numar de folosire a nitro-ului, el fiind incluzand la categoria de power ups, gen Blur.

Lag nu prea este, dar eu de exemplu daca joc pe un sever european, si cineva din alt continent joaca tot pe acelasi server european .. va dati seama..

Garajul, sau mai bine zis safe house-ul:

Cat despre politisti, bineinteles ca au integrat si pe acestia, modul de urmarire fiind acelasi ca de pana acum, numai ca acestia nu te urmaresc prima data cand te vad in mod traditional ca in most wanted, carbon si undercover, in schimb daca ii enervezi (daca ii lovesti) cu siguranta te vor fugari

Harta nu v-am aratat-o, fiind imbinarea hartilor din most wanted si carbon, si banuiesc ca majoritatea stiti despre aceste 2 nfs-uri, textura hartilor nu a ramas aceeasi, arata chiar mult mai bine din punctul meu de vedere, nu am indraznit sa maresc grafica, nu am un pc chiar asa de accesibil, insa nici nu ar trebuie sa fie prea mare fiind acest joc un mmo.

Cam atat am putut sa va arata, pentru a nu incarca acest topic, astept cu nerabdare sa apara versiunea finala a jocului luna asta

cheers

Wisdom
Membru Fondator

Nici un avertisment

Back to top Go down

Post by [MP]~MsTx on Fri 23 Jul 2010, 19:32

Ultimele stiri de ultima ora ce leaga Steam-ul de Valve prezentat de MsTx so, stati in pat, luati o punga de popcorn si uitativa la show.
Valve scoate pe piata virtuala(free ^^ ) un nou joc numit Alien Swarm aparut in data de 19 iulie 2010.
[Only mods are allowed to see this link] src="[Only mods are allowed to see this link] width="425" height="350" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" quality="high" scale="exactfit">
Acest joc este facut pe engine-ul legendarului joc Unreal Tournament 2004 care si acum mai are succes si este jucat de mii si mii de gamers multiplayer.
Alien Swarm vrea sa ia locul a UT2k4 si sa dezvaluie o parte mai dezvoltata a jocului Alient Shooter care de asemenea se aseamana cu Alien Swarm.
---------------
Mie personal imi place jocul si chiar acum il joc Co-Op intre cu alti 3 jucatori (limita) contra a sute de extraterestri.
Arme cat cuprinde,turete,machine guns,rifle,grenades healt packs si multe altele se afla in spatele trailerului.

[MP]~MsTx
Membru Junior
Membru Junior

Nici un avertisment
Varsta: 31

Back to top Go down

Post by gaby on Tue 17 Aug 2010, 15:05

Call of Duty Black Ops Teaser Trailer [HD]
Trailer oficial [High Definition - HD]
[Only mods are allowed to see this link] src="[Only mods are allowed to see this link] width="425" height="350" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" quality="high" scale="exactfit">

Gameplay oficial [High Definition - HD]

gaby
Membru Senior
Membru Senior

Nici un avertisment
Varsta: 16
Ocupatii: Diverse..
Interese: Scoala, Photoshop, Netcustoms
Credite: 210

http://spotlight.forumz.ro/index.htm

Back to top Go down

Post by Wisdom on Tue 24 Aug 2010, 19:50

Voi jucati jocuri mici ? Eu de exemplu joc foarte des Bejeweled Twist, sparge plictiseala in doar cateva minute ca sa nu mai zic ca incerc sa imi dobor recordurile de fiecare data Smile

Mai joc si Monopoly 3D ocazional, mai ales cand raman fara net Laughing

Wisdom
Membru Fondator

Nici un avertisment

Back to top Go down

Post by Kenia on Wed 01 Sep 2010, 22:13

Eu joc Cross Fire, Metin2 dar mai rar, S4League tot mai rar, eu joc numai când joacă şi prieteni mei sau când nu mai am ce face. Razz

Kenia
Membru
Membru

Nici un avertisment
Varsta: 14
Ocupatii: Elev.
Interese: Webdesign, sport, muzică.

http://impact-zone.mo-rpg.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics